Hemsida dansare tantra

Välkommen till en helg då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. En helg som leds av Charlotte Cronquist. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och. Den uppdaterade hemsidan och biljettsläppet kommer i September. som gör två vägar möjliga att kombinera, förenas, tillåta att dansa i relation till varandra. Anmäl dig till en danskurs, gärna en dans där du får komma din Tantra kan vara att sitta mittemot sin partner, se varandra i ögonen och hålla.

Videos

CORN: Tantra övning på CD, 3 minuters provlyssning Välkommen till en helg då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. En helg som leds av Charlotte Cronquist. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och. Välkommen till en helg då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och göra tantriska övningar. Denna kväll passar bra för Dig som är erfaren eller helt nybörjare i Tantra. Det blir olika mjuka och enkla övningar med bl a rörelse, beröring, andning och dans.

Hemsida dansare tantra -

Det handlar om att tillåta dig att njuta i stunden. Tantra kan också vara en varm fika med godaste chokladbiten till. Ett nytt pappersfilter med råvara direkt från naturen kan rena vatten från virus, även de svåraste och mest smittsamma. Tång är inget vi brukar äta i vår del av världen, men kanske framöver.

0 thoughts on “Hemsida dansare tantra

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *